20 Hotel Terbaik Kuala Lumpur 3 Star Featured Image

20 Hotel Terbaik Kuala Lumpur 3 Star

By [email protected] - Dec 28, 2018 (Last Updated Sep 02, 2020)

Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur (KL) merupakan ibu negeri Malaysia terletak di bahagian selatan Malaysia. KL memang adalah sebuah bandar yang luar biasa, termasuklah bangunan ikonik 88 tingkat ; Menara Kembar Petronas yang telah menjadi imej Kuala Lumpur yang megah sejak tahun 1996. Sehingga hari ini, Menara Kembar Petronas masih adalah menara kembar yang tertinggi di dunia.


Bangunan ikonik ini juga menjadi tumpuan pelancong untuk mengambil gambar seperti bangunan ikonik di negara lain juga. Tidak kira anda datang dari jauh atau dekat, mestilah mengambil kesempatan ini untuk melawati bangunan yang bukan sahaja menjadi imej Kuala Lumpur tetapi juga Malaysia. 


Dengan statusnya sebagai ibu negeri Malaysia, Kuala Lumpur sudah tentu dapat memenuhi segala permintaan percutian anda. Restoren berkelas tinggi, pusat membeli belah yang besar, hiburan yang menarik dan banyak lagi! Janji anda tidak akan menyesal. Anda hanya perlu merancang jadual percutian baik-baik supaya dapat melawati sebanyak tempat terkenal yang boleh. 


                        



Jika anda risau dengan kos penginapan yang tinggi, usah risau kerana di sini telah kami senaraikan beberapa hotel 3 bintang yang bukan sahaja berharga berpatutan tetapi juga berkelas tinggi!


The Kuala Lumpur International Hotel



Kuala Lumpur International Hotel yang terletak di Jalan Raja Muda Abdul Aziz, mempunyai dua menara yang terdiri daripada 370 bilik. Ia boleh diakses dari semua jalan utama berhampiran dengan pelbagai lokasi terkenal seperti Putra World Trade Centre (PWTC), Hospital Besar, Kompleks Membeli-belah Sunway Mall dan Panggung Kebangsaan dan Perpustakaan Negara.


Harga  : Dari RM 120 / malam

Lokasi  : 



Crystal Crown Hotel Kuala Lumpur



Crystal Crown Hotel Kuala Lumpur menawarkan keselesaan dan kemudahan dengan layanan mesra tradisional  kepada pelancong perniagaan atau percutian sepanjang penginapan anda. Hotel ini terdiri daripada 200 bilik yang selesa, dihiasi dengan menarik untuk menjadikan penginapan anda sebuah oasis jauh dari rumah. Semua tetamu hotel juga akan menikmati perkhidmatan bilik 24 jam dan akses internet Wi-Fi percuma di bilik mereka.


Harga  : Dari Rm 135 / malam

Lokasi  :


Hotel Grand Continental Kuala Lumpur



Sebagai sebahagian daripada Grand Hotels International yang terkenal, hotel ini menawarkan bilik-bilik yang bergaya dan berpatutan yang sama indahnya dengan tempat di mana ia berada. Penginapan yang sangat baik ini dilengkapi dengan pelbagai kemudahan dan perkhidmatan, yang termasuk 2 kafe, 8 bilik mesyuarat, perkhidmatan bankuet dan kolam renang luaran.

Harga : Dari RM 150 / malam

Lokasi :



Selain itu, terdapat juga hotel-hotel yang menarik di laman web kami seperti yang disenaraikan di bawah.


MYR 90.00 /night

MYR 100.00 /night

Harganya berpatutan, lokasinya strategik; Memang tidak ada banyak lagi pilihan yang lebih baik. Tempah hari ini!

MYR 130.00 /night



Selain hotel-hotel di atas, kami juga mempunyai berbagai lagi tempat penginapan di Kuala Lumpur. Klik imej di atas untuk melayari senarai penuh homestay dan hotel di Kuala Lumpur ataupun jika anda berminati untuk melawat ke mana-mana tempat di seluruh Malaysia, layari laman web LetsGoHoliday!


Search for accommodations

Featured image of

Subscribe to us for awesome updates!

* indicates required

Rate this post

0 (0 VOTE)