15 Hotel Berdekatan Sogo KL Featured Image

15 Hotel Berdekatan Sogo KL

By [email protected] - Jan 03, 2019 (Last Updated Sep 02, 2020)

Kuala Lumpur meriah dihiasi bangunan pencakar langit, restoran-restoran mewah, hotel eksklusif dan pusat membeli-belah yang menarik. Salah satu pusat membeli-belah di Kuala Lumpur merupakan Sogo yang juga merupakan pusat membeli-belah level legend kerana ianya adalah salah satu pusat membeli-belah tertua di Malaysia. Ianya terletak di Jalan Tuanku Abdul Rahman, tempat mak-mak kalian shopping beli kain masa nak raya tu! 


Namun, pusat membeli-belah Sogo tidak menjual kain, tapi menawarkan pelbagai barangan berjenama kepada jenama mampu dari tas tangan, minyak wangi, alat solek, baju mengikut arus fesyen terkini, barangan rumah dan banyak lagi.


Bukan itu sahaja yang membuatkan Sogo ini di tahap pusat membeli-belah legend, Sogo ini terkenal dengan medan seleranya yang terletak di tingkat atas sekali. Medan selera Sogo menjual beraneka juadah dari masakan tempatan ke antarabangsa. Anda boleh mengisi perut dan menambah tenaga selepas penat membeli-belah. Namun, kalau anda masih kepenatan lagi, kami sajikan senarai 15 hotel berdekatan Sogo KL khas untuk anda. Jom lihat senarai di bawah ini!


MYR 100.00 /night

MYR 130.00 /night

Selain dari Sogo, antara pusat membeli-belah terkemuka di KL adalah:

  • Pavilion
  • Suria KLCC
  • Mid Valley Megamall
  • Gardens
  • Nu Sentral
  • KWC Kenanga Wholesale City

Dan banyak lagi!


Tak puas dengan senarai 15 hotel berdekatan Sogo KL kami di atas? Tak mengapa kerana anda boleh menekan pada gambar di atas untuk melihat senarai penuh penginapan di Kuala Lumpur khas untuk destinasi cuti-cuti anda!

Search for accommodations

Featured image of
Featured image of

Subscribe to us for awesome updates!

* indicates required

Rate this post

4.1 (30 VOTES)