9 Hotel Berdekatan Berjaya Times Square Murah Featured Image

9 Hotel Berdekatan Berjaya Times Square Murah

By [email protected] - Jan 08, 2019

Berjaya Times Square Kuala Lumpur telah dibuka secara rasminya pada 29 September 2003 oleh Perdana Menteri Malaysia, Tun Dr. Mahathir Mohamad. Bangunan bernilai 1.75 billion telah dibangunkan oleh Berjaya Assets Berhad yang majoritinya dimiliki oleh Tan Sri Dato' Seri Vincent Tan. Dengan lebih daripada 2.5 juta orang melawat pusat membeli -belah ini setiap bulan, Berjaya Times Square boleh dikatakan sebagai salah satu pusat membeli-belah terbaik di bawah satu bumbung untuk penduduk tempatan dan warga asing.


Berjaya Times Square Kuala Lumpur ini merupakan salah satu pusat membeli-belah terbesar di Malaysia, ianya merangkumi 7,500,000 kaki persegi, lebih dari 1000 kedai dibuka, 65 kedai makanan dan taman tema indoor yang terdapat di dalamnya. Siapa menyangka dari luar Berjaya Times Square tidak ubah seperti bangunan pusat membeli-belah/pejabat/hotel biasa tetapi terdapat pelbagai barangan di dalamnya! 


Untuk pengetahuan anda, Berjaya Times Square mempunyai hotel sendiri yang dinamakan Berjaya Hotel, terletak beberapa tingkat saja dari pusat membeli-belah yang besar ini. Namun, kami faham, anda tentunya nak berbelanja lebih banyak di kedai-kedai bukan daripada membayar duit sewa hotel? Simpan saja duit anda tu, nah di bawah ini kami senaraikan hotel berdekatan Berjaya Times Square dengan harga murah

Fuh, selamat duit shopping anda kan?


MYR 130.00 /night

Nak dapatkan penjimatan berganda? Klik sini untuk diskaun tak masuk akal! 💰


Tidak puas dengan senarai hotel berdekatan Berjaya Times Square dengan harga murah kami di atas? Jom klik pada gambar di atas untuk melihat senarai penuh penginapan di Kuala Lumpur khas untuk anda!


Lihat juga:

20 Hotel Terbaik Kuala Lumpur 3 Star

Senarai 18 Hotel Di Kuala Lumpur


Search for accommodations

Featured image of
Featured image of

Subscribe to us for awesome updates!

* indicates required

Rate this post

5 (8 VOTES)