7 Hotel Di Langkawi Murah Featured Image

7 Hotel Di Langkawi Murah

By [email protected] - Nov 29, 2018 (Last Updated Dec 05, 2018)

Memandangkan 2018 bakal melabuhkan tirainya tidak lama lagi, ramai di antara kita yang ingin menghabiskan sisa-sisa cuti sebelum 2019 bakal menjelma. Namun, masalah yang dihadapi adalah hendak ke mana? Agak last minute juga jika ingin merancang percutian. Nah, jangan kusut memikirkan sebab kami boleh bantu anda untuk merancang percutian di dalam negara. Sebut sahaja destinasi percutian dalam negara, MelakaIpoh?  JB? Apa kata kami bawakan anda ke Langkawi. Jom kita singkap sedikit sebanyak mengenai Langkawi dan lihat senarai 7 hotel murah di Langkawi.


Lazimnya, apabila menyebut Langkawi, perkara pertama yang timbul di kepala adalah berenang-renang di pantai Langkawi. Pantai yang paling popular di Langkawi seperti Pantai Cenang, Pantai Tengah, Teluk Burau, Pantai Kok dan Datai Bay. Pantai Cenang sangat menarik kerana pantainya panjang dan pasirnya putih halus. Di sekitarnya, terdapat beberapa restoran dan bar untuk hiburan malam serta beberapa musik dimainkan live sesuai untuk pasangan yang ingin melihat matahari terbenam dan bercanda di tepi pantai. 

Langkawi juga dikenali sebagai Zon Bebas Cukai jadi pelancong akan mengambil kesempatan untuk membeli-belah barangan import seperti coklat, minyak wangi, minuman beralkohol dan juga alat memasak untuk para suri rumah.


Sudah penat meneroka Langkawi, sudah pastinya anda ingin merehatkan badan bukan? Seperti yang kami janjikan, di bawah ini kami sudah senaraikan hotel murah di Langkawi sesuai untuk tatapan anda. Jom lihat!


Senarai hotel ni dah murah tapi kami nak berikan berganda diskaun lagi! Klik sini!
Jom lihat senarai tempat penginapan lain di Langkawi. Atau, jika ingin melihat senarai penuh, anda boleh tekan sini untuk melihat senarai penginapan yang kami ada di seluruh Malaysia, Vietnam, India, Kemboja dan banyak lagi!

Search for accommodations

Featured image of
Featured image of

Subscribe to us for awesome updates!

* indicates required

Rate this post

5 (1 VOTES)