Homestay Murah di Langkawi untuk LIMA 2019 Featured Image

Homestay Murah di Langkawi untuk LIMA 2019

By [email protected] - Sep 24, 2018 (Last Updated Sep 04, 2019)

(Sumber imej)

Pameran LIMA di Langkawi, merupakan pameran popular di rantau Asia Pasifik yang sangat dinanti-nantikan oleh para pelancong dari luar dan dalam negara. Pameran ini diadakan 2 tahun sekali, bakal berlangsung pada 26 hingga 30 Mac 2019.

Pelbagai aktiviti menarik bakal disajikan kepada para pengunjung selama 5 hari ini termasuk pameran pesawat dan kapal perang. Pameran in merangkumi dua aktiviti utama iaitu aktiviti segmen maritim di Resorts World serta jeti Star Cruise dan aktiviti Aeroangkasa yang bakal diadakan di Mahsuri International Exhibition Center (MIEC).

Bagaimana pula dengan tempat penginapan? Jangan risau kerana di bawah ini kami telah senaraikan homestay murah di Langkawi untuk LIMA 2019 yang berhampiran dengan lapangan terbang dan tempat di mana pameran diadakan.

Namun, kami nasihatkan agar anda tempah awal untuk mengelakkan homestay penuh dan anda terpedaya dengan pakej penipuan di saat-saat akhir.Inginkan penjimatan lebih murah? Klik sini untuk mendapatkannya. 

MYR 350.00 /night
Inginkan lebih banyak cadangan lain untuk tempat penginapan di Langkawi? Klik saja pada gambar di atas untuk melihat senarai penuh!


Baca juga:

LIMA 2019 Langkawi

10 Homestay Untuk Keluarga Besar Di Langkawi

Search for accommodations

Featured image of
Featured image of
Featured image of

Subscribe to us for awesome updates!

* indicates required

Rate this post

5 (1 VOTES)