Homestay Berdekatan Pasar Malam Brinchang Featured Image

Homestay Berdekatan Pasar Malam Brinchang

By Demo Andrew Homestay - Oct 11, 2018 (Last Updated Mar 19, 2020)

Pernahkah anda singgah mana-mana pasar malam di Malaysia yang sentiasa sejuk? Pasar Malam Brinchang merupakan pasar malam yang sentiasa bercuaca sejuk di Malaysia. Ia terletak di Cameron Highland, Pahang. Sama seperti Kea Farm, pasar malam ini terdapat pelbagai buah-buahan, sayur-sayuran dan makanan yang dijual. 


Di sini, kami syorkan homestay yang berhampiran dengan pasar malam tersebut yang patut anda pertimbangkan untuk percutian anda seterusnya ke Cameron Highlands. Mag Apartment @ Crown Imperial Court


Perjalanan ke Pasar Malam Brinchang hanya 6 minit dengan kereta, Mag Apartment merupakan tempat yang sesuai 10 orang mahupun keluarga atau rombongan. Apartment atau homestay ini terletak di bandar Brinchang, restoran, kedai runcit atau bank semuanya berhampiran. Tunggu apa lagi, jom book!

Lokasi: 10, Main Road, Brinchang, 39100, Cameron Highlands, Pahang, Malaysia. (Google Map)

Harga: RM 230 / malam

Bilangan Tetamu: 10

Bilik: 3


Book Now from RM230! AG Homestay Cameron Highlands


Berhadapan Pasar Malam Brinchang! Pasar Malam Brinchang hanya dalam jarak beberapa langkah dari homestay ini. Homestay ini merupakan apartment studio 2 bilik tidur dilengkapi dengan lif untuk warga emas dan OKU, pemandangan yang cantik di tingkat teratas dan 1 unit parking di basement sesuai untuk keluarga. Private BBQ boleh dibuat dengan membuat permohonan di pejabat pengurusan.

Lokasi: B-03A-09, Barrington Square, Jalan Golden Hills 1 Cameron Golden Hills (Google Map)

Harga: RM 280 / malam

Bilangan Tetamu: 8

Bilik: 2


Book Now from RM280! Sue Muslim Homestay


Berhadapan Pasar Malam Brinchang! Pasar Malam Brinchang hanya dalam jarak beberapa langkah dari homestay ini. Homestay ini merupakan apartment studio 2 bilik tidur dilengkapi dengan lif untuk warga emas dan OKU, pemandangan yang cantik di tingkat teratas dan 1 unit parking di basement sesuai untuk keluarga. Private BBQ boleh dibuat dengan membuat permohonan di pejabat pengurusan.

Lokasi: A-3-9, Barrington Square, Jalan Golden Hills 1 Cameron Golden Hills (Google Map)

Harga: RM 250 / malam

Bilangan Tetamu: 10

Bilik: 2


Book Now from RM250! 


Pasar malam ini baru sahaja dipindah ke Jalan Golden Hill dan tidak lagi beroperasi di kawasan berdekatan Star Regency Hotel. 

Aaron Apartment @ Crown Imperial Court


Perjalanan ke Pasar Malam Brinchang hanya 6 minit dengan kereta, Aaron Apartment mempunyai 3 bilik tidur dan 2 bilik air yang boleh menampung 10 orang. Selain itu, Aaron Apartment mempunyai 4 unit untuk disewa pada tingkat 1, tingkat 2, tingkat 4 dan tingkat 6 untuk menampung beberapa keluarga. Dapur juga telah dilengkapi dengan perkakas asas jadi tunggu apa lagi? Jom buat booking! Homestay ini terbuka kepada muslim sahaja.

Lokasi: 10, Main Road, Brinchang, 39100, Cameron Highlands, Pahang (Google Map)

Harga: RM 250 / malam

Bilangan Tetamu: 10

Bilik: 3


Book Now from RM250! Airich Muslim Homestay Golden Hill


Terletak dalam jarak perjalanan kaki dari Pasar Malam Brinchang, Golden Hill merupakan kawasan hotspot yang terbaru di Cameron Highlands. Homestay ini mempunyai 3 bilik tidur yang boleh menampung 10 orang dan lif untuk kemudahan seisi keluarga.

Lokasi: S2-1-6, Jalan Sungai Ruil, Somersquare 2, Golden Hill, Cameron Highlands (Google Map)

Harga: RM 360 / malam

Bilangan Tetamu: 10

Bilik: 3


Book Now from RM360! 


Rate this post

4.05 (22 VOTES)